Select Page

TAFFY är ett unikt patenterat manuellt verktyg och som tillsammans med vår TAFFY teknik ger ett otroligt naturtroget resultat.

Behandlingen görs med hjälp av ett manuellt verktyg som kan liknas vid en penna. En steril engångsnål fästs på verktyget och vi kan imitera strån utan att det känns som en streckkod eller för ifyllt. Vi har flera olika storlekar av nålar att välja på och en stor variation av pigmentfärger. Detta hjälper oss att skapa en pigmentering efter just dina önskemål.
Med oss kan du känna dig trygg.
Våra pigment är självklart registrerade och kontrollerade av Läkemedelsverket och alla våra salonger uppfyller alla krav som ställs på dessa som utövare av TAFFY.

Innan TAFFY behandling påbörjas, hålls en kostnadsfri konsultation där terapeuten förklarar hur den semi-permanenta kosmetiska pigmenteringen går till. Terapeuten går även igenom alla eventuella kontraindikationer. Under konsultationen har kunden möjlighet att få sina frågor besvarade och för att uppnå ett så lyckat slutresultat som möjligt bör kunden framföra sina önskemål.
Viktigt: Om ni tar mediciner måste ni meddela terapeuten detta då vissa mediciner kan påverka läkningen.
Tillsammans med kunden bestäms färg och form. Det ska se naturligt ut och framhäva ögonen och ansiktets egna drag. Efter detta appliceras bedövning (behandlingen kan utföras utan bedövning). Terapeuten utför pigmenteringen strå för strå och ett naturtroget ögonbryn skapas. Oftast tar själva behandlingen endast ca 20-30 minuter att utföra. Skulle korrigering behövas ingår detta i priset upp till 90 dagar efter utförd behandling. Det är viktigt att huden är helt läkt innan korrigeringen utförs. Detta återbesök bokas med fördel in efter första behandlingen.

Pris
Ögonbryn: 3500:-
Eyeliner över och under: 3500 :-

Eyeliner över: 2000:-
Eyeliner under: 2000:- 

Bryn & Eyeliner övre linjen 5500 :-
Bryn & Eyeliner övre samt undre linjen 6500 :-

Påfyllning inom 3år 1000-2000kr därefter ordinarie pris.
Taffy terapeuten bedömer priset beroende på hur mycket som behövs fyllas i)

Konsultationen är kostnadsfri men vid utebliven tid debiteras 400kr.

 

Några av mina bilder på micropigmentering

Före

Efter

Före

Efter

Före

Efter

Copyright © | Maries Hudvård | Lilla Tvärgatan 3 | 223 53 Lund | 046-14 08 41

Share This